Hypnotherapeut

De therapeut

Mijn naam is Silvia Remmerswaal-Oropeza en ik bied professionele hulp bij het vinden van oplossingen en bij het (her)ontdekken van je eigen mogelijkheden. Belangrijke waarden voor mij zijn: empathie, vertrouwen en respect.

Mijn roots liggen in Mexico waar ik ben geboren en opgegroeid. In mijn geboorteland heb ik Psychologie gestudeerd waar ik een B.A. Psychologie behaalde aan de Universiteit UDLA. Verder heb ik Ontwikkelingspsychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden.

Na jaren te hebben gewerkt in ontwikkelingsorganisatisaties ontstond bij mij de behoefte om meer uit het leven te halen, zowel voor mezelf en voor een ander op het gebied van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Dit vond ik bij de erkende academie TranceArt in Den Haag waar ik mijn hbo-diploma voor Hypnotherapie en Regressietherapie heb behaald.

Inmiddels ben ik als erkend hypnotherapeut geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Hypnotherapeuten en bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
Het RBCZ registreert en certificeert beroepsbeoefenaren op hbo-niveau in de complementaire gezondheidszorg.

Daarnaast voldoe ik aan Medische Basiskennis en PSBK psychosociale Basiskennis voor zorgprofessionals. Ik voldoe hiermee aan de eisen om na 2016 in aanmerking te komen voor vergoeding door zorgverzekeraars.

Als hypnotherapeut ben gebonden aan de beroepscode, gedragsregels en bijscholingsplicht van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten.

Ik werk als hypnotherapeut in Leidschendam in een praktijk aan huis. In een informele sfeer nodig ik je uit om je hopelijk zo snel mogelijk op je gemak te laten voelen.

Menu